Reading Time: 2 minutes

In deze nieuwe editie van de WUA Digital Excellence Podcast luister je naar interessante gesprekken omtrent het bereiken van Digital Excellence. In deze tweede aflevering spreekt Matthijs van den Broek (Head of Industry – Energy bij WUA) met Raymond van Eck (co-founder & CCO easyEnergy).

Een gesprek dat gaat over de digitale strategie van easyEnergy, de uitdagingen op de energiemarkt, KPI’s, trends in de markt, opboksen tegen de gevestigde partijen met een vernieuwende propositie, en over het optimaal inzetten van klantonderzoek.

Over de Digital Excellence Podcast

De WUA Digital Excellence Podcast bevat diepte-interviews met professionals uit verschillende branches. Samen met een expert praten ze over het bereiken van Digital Excellence. Hoe pakken ze dit aan? Wat drijft hen? Leer van de gesprekken en laat je inspireren!

>>> Download hier ons gratis e-Book The Digital Excellence Challenge!

De professionals in deze podcast

Matthijs van den Broek
Matthijs van den Broek
Head of Thought Leadership
Raymond van Eck
Raymond van Eck
Co-Founder easyEnergy

Meer (Digital Excellence) Podcasts?

Blijf op de hoogte van onze podcast en laat je inspireren door andere makers. Apple gebruikers kunnen met de ‘Podcast-App’ kiezen uit een enorm scala aan inspiratie en entertainment. Luister onze podcast via iTunes & laat een beoordeling achter! Android & PC gebruikers kunnen op de hoogte blijven via ‘Soundcloud‘. Hier kun je op ons abonneren en naar verscheidene andere podcasts luisteren.