Reading Time: 2 minutes

AMSTERDAM – 05 oktober 2015. Per 01 oktober is Matthijs van den Broek (33) in dienst getreden bij WUA! Als Head of Thoughtleadership gaat Van den Broek zich bezighouden met de online merkstrategie van WUA!, het optimaliseren van de social media en contentstrategie, b2b contentmarketing en het internationaliseren van het bedrijf vanaf de Herengracht 252 in Amsterdam.

Van den Broek stapt over van Saatchi&Saatchi – Leo Burnett, waar hij met veel plezier op het Samsung account werkte. “De afgelopen 7 jaar heb ik de stappen van WUA! actief gevolgd. Samenwerken hing altijd in de lucht. WUA! is nu actief in 10 landen en wil de komende jaren uitgroeien tot wereldspeler. Ik wil daar graag mijn bijdrage aan leveren met alles wat ik de afgelopen 7 jaar aan digitale marketingervaring heb opgedaan. Het is een prachtige uitdaging die ik met beide handen aangrijp!”

Klaas Kroezen, oprichter van WUA!, is blij met de komst van Van den Broek. “Matthijs is een fantastische aanwinst voor WUA! Hij behoort tot de top van de Nederlandse online markt, WUA! gaat als een raket en we hebben digitale alleskunners als Matthijs nodig om onze internationale groei te versnellen!”

Het team van WUA! is de afgelopen jaren flink gegroeid. Zo is Ivo Bakhuys in mei dit jaar gestart als CCO en is Daan Tames als marketing eindverantwoordelijke al ruim een jaar aan boord. Ook zijn meerdere research- en (online)marketingtalenten aangetrokken. Daan Tames: “Het is onze droomambitie om de wereld te veroveren met ons unieke benchmark onderzoek. Dat krijgen we alleen voor elkaar met een team dat iedere dag geniet van die uitdaging. Met Matthijs verwezenlijken we weer een stap richting het realiseren van onze droomambitie en vullen we het team verder aan met passie, kennis en humor.”

Over WUA!

WUA! helpt bedrijven om de beste te worden en te blijven in de digitale arena. WUA! is wereldwijd marktleider in het benchmarken van digitale ervaringen en we brengen sales- en service customer journeys in kaart voor onze klanten met een gevalideerd onderzoeksmodel. De benchmark bestaat uit 50.000+ websites en apps en we leveren aan onze klanten rankings en geprioriteerde aandachts- en actiepunten om de digitale klantbeleving te optimaliseren.

Contact

We vertellen je graag meer over de WUA!, onze werkwijze en over hoe onze producten jouw online conversie kan verbeteren. Neem contact op met Daan Tames of Klaas Kroezen voor een kennismakingsgesprek.