Reading Time: 2 minutes

Bij WUA delen we sinds 2008 rankings, data en best practices die we destilleren uit onze benchmarkonderzoeken. Dit doen we op ons eigen companyblog (dat sinds ongeveer een jaar WUA Sparks heet), soms op grote marketingblogs als Marketingfacts en Emerce. Met de WUA Top 100 haalden we de afgelopen jaren steevast de nieuwssecties van grote mediapartijen als NU.nl en het FD en al drie jaar op rij lanceren we de Digital Excellence Monitor; dé jaarlijkse customer experience benchmark met een stand-van-de-markt per branche.

Ook publiceren we sinds november 2015 interviews met de digitale verantwoordelijken van de winnaars van onze onderzoeken: deze interviews vol digitale inspiratie, tactics, mentaliteit en onderzoeksaanpak hebben we gebundeld in The Digital Excellence Challenge, dat boek is in oktober 2016 feestelijk gepubliceerd en is sinds die tijd als download beschikbaar.

>>> Direct naar de WUA-bibliotheek.

Alle downloads, webinars en rapporten gratis beschikbaar in de WUA Bibliotheek

Het is sinds het begin van WUA een doelstelling geweest: digitale professionals en beslissers bij bedrijven inspireren om aan de slag te gaan met het verbeteren van customer experience, de klant centraal stellen en écht te luisteren naar wat de klant wil. Onze rapportages helpen digitale professionals hun conversie te verhogen en méér online te verkopen. De gekozen marketingaanpak van WUA is sinds 2008 in de basis onveranderd, wel hebben we een vrij stevige slag gemaakt richting meer “geven” en krijgen onderzoeksaanpak, onze methoden en modellen meer aandacht. De Update-rapporten die we per onderzoek publiceren zijn daar een voorbeeld van. Maar het boek, de Digital Excellence Masterclasses, de webinars en het Year in Review Best Practice Rapport 2016 zijn dat ook.

Omdat we zien dat de hoeveelheid en de diversiteit van onze gratis downloads en ons aanbod nogal explodeert, hebben we besloten om alles wat we gemaakt hebben de afgelopen tijd te bundelen in de WUA Bibliotheek, die je hier kunt vinden in de “Downloads” sectie in de WUA Sparks-omgeving. Het is een bibliotheek waar we nu al trots op zijn en die we steeds verder gaan aanvullen met interessante content, met boeken, whitepapers, downloadbare videoregistraties van webinars en events, Update-rapporten en Best Practices.

Wat er in het vat zit & Next steps

Is deze omgeving al helemaal af? Nee zeker niet. We gaan sowieso verder met het nog meer en beter ontsluiten van alle mooie content die we als internationaal team dagelijks produceren via onze benchmarkonderzoeken. We denken bijvoorbeeld aan een e-mailsubscription op nieuwe content. En ook moet videocontent, waaronder onze productvideo’s en handleidingen over het WUA Web Performance Model, een goede plek krijgen in deze omgeving. Stay tuned dus!