Reading Time: 3 minutes

Sinds begin april versterkt Sabine Verheyen het WUA-team als Digital Researcher met speciale focus op Usability Onderzoek (check hier onze zomeractie). Leer Sabine beter kennen in dit interview waarin zij vertelt over wat zij het leukste vindt aan werken bij WUA, haar levensmotto en waar je haar voor wakker kunt maken…

Welkom, Sabine! Leuk dat je er bent. Hoe ben je bij WUA terechtgekomen?

“Ik werkte hiervoor in het Usability Lab van Telegraaf Media Group (TMG) maar dit was het niet meer helemaal voor mij, daarom ging ik op zoek naar iets anders. Ik wilde een volgende stap maken in Usability Onderzoek, het liefst bij een nieuwer, wat jonger bedrijf. Ik zag de vacature bij WUA en hoorde via vriendinnen die bij een panelbureau wel eens respondent voor WUA waren geweest, enthousiaste verhalen. Mijn eerste indruk was mede door deze verhalen, de website en de vacature, erg positief, dus ik besloot te solliciteren. Ik werd uitgenodigd voor een gesprek en het voelde meteen heel goed. Toen is het eigenlijk heel snel gegaan! Er volgde al gauw een tweede gesprek, dat de wederzijdse klik bevestigde, en voordat ik het wist was mijn contract ondertekend :-)”

>>>  Interesse in een leerzame & energieke onderzoeksdag met actieworkshop? Bekijk hier de Usability Zomeractie 2018 <<<

Je werkt er inmiddels iets meer dan een maand. Wat vind je het leukst aan werken bij WUA?

“Eigenlijk alles; het plaatje klopt gewoon voor mij! Alles wat ik van tevoren dacht is ook zo en mijn verwachtingen zijn zelfs overtroffen. Ik vind het iedere dag alleen nog maar leuker worden. Een van de meest bepalende factoren hiervoor is het team! Ik vind het heel bijzonder om te merken dat er zo veel tijd, energie en liefde wordt gegeven aan de mensen die bij WUA werken. En dat betaalt zich terug. Dat merk je aan alles. Iedereen gaat er vol voor en heeft veel plezier in zijn werk én met elkaar.”

Wat is jouw levensmotto?

“Haha oh jeetje, moeilijke vraag. Een echt motto heb ik niet, maar waar ik wel steeds meer achter kom is dat je het leven niet al te serieus moet nemen. Wat ik daarmee wil zeggen is dat je van het leven moet genieten en het niet te moeilijk voor jezelf moet maken. Probeer relaxed in het leven te staan en dingen niet te snel als een probleem te zien. Euhm. Dan wordt het iets als: Je hebt zelf in de hand hoe zwaar of leuk je het leven maakt, dus maak er het beste van!

Hoe zouden je vrienden jou omschrijven?

“Als een levensgenieter. Ik ben echt iemand die intens kan genieten van met vrienden zijn en van de kleine dingen in het leven. Alles wat deze heerlijke stad en het leven ons te bieden heeft daar wil én kan ik ieder moment van genieten. Daarnaast ben ik af toe ook wel een beetje een ‘zacht ei’, haha. Ik kan me soms zo erg inleven in andere mensen, die ik niet eens persoonlijk ken, dat ik me daar zelfs rot door kan voelen of geëmotioneerd door kan raken.”

Waar kunnen we jou ‘s nachts voor wakker maken?
Nou eigenlijk voor niets, haha! Ik heb namelijk heel veel slaap nodig. Als ik minder dan 9 uur heb geslapen ben ik gewoon mezelf niet.”

Als je drie dingen mee mocht nemen naar een onbewoond eiland, wat zou je dan meenemen?
“Mijn telefoon; ik zou het niet overleven zonder contact met mijn vriendinnen en familie. Een pot pindakaas; my guilty pleasure! En mijn vriend, ook wel zo gezellig ????”