Reading Time: 2 minutes

Tijdens WUA X deelde Matthijs van den Broek, Head of Thought Leadership van WUA, in zijn presentatie ‘Waarom WUA het Vitaalste Bedrijf van Amsterdam is’ inzichten (en veel plaatjes) over het vitaliteitsprogramma bij WUA. Dit WUA Health Program is gebaseerd op 3 pijlers: voeding, beweging en mentaliteit.

WUA: Het Vitaalste Bedrijf van Amsterdam
Voeding, Beweging en Mentaliteit, dat zijn de pijlers van het WUA Health Program waarmee WUA in de race om het Vitaalste Bedrijf van Nederland, de beste is geworden van de hele provincie Noord-Holland, en dus ook van thuisbasis Amsterdam. Elke dag wordt er bij WUA verse salade geserveerd, doen de werknemers een zeven minuten durende work-out en wordt er wekelijks aan yoga en meditatie gedaan in het eigen kantoor.

Daarnaast bootcampen de collega’s iedere woensdag onder begeleiding van een eigen healthcoach, vinden er regelmatig externe strandsessies plaats om te bouwen aan de teamspirit, wordt er staand vergadert, kan er zowel staand als zittend worden gewerkt en zijn een trampoline en een tafeltennistafel standaard aanwezig.

Living Dreams, together
Samen dromen leven. Living Dreams, together. Dat is het bedrijfsmotto van WUA, het hangt aan de muur in onze keuken. In een gezond lichaam, huist een gezonde geest: breng je je fysieke gesteldheid en je mentale fitheid beide goed in vorm, dan ben je in een beautiful state en maak je al je dromen waar.

Bekijk hieronder de presentatie over het WUA Health Program, met hierin praktische voorbeelden als stabureaus en het gebruik van krnwtr.

WUA X - WUA Health Program - Vitaalste Bedrijf 2017-converted